Welkom op mijn website

Home Site nieuws Monique Alles over Cindy Mijn forums Interessante websites Online spelletjes Foto's van mij en Cindy Downloads

Contact opnemen Bezoek mijn gastenboek Meldt je aan voor mijn nieuws-feed and podcast feed

Ik en mijn hondje 
Cindy

Mijn geschiedenis, hobbies, interesses, bezigheden en links naar voor mij relevante websites vind je allemaal verzameld op deze site!

Mijn hondje, mijn makkertje

Cindy, 4,5 weken

Lief he? Dat vind ik nou ook.

Cindy is mijn allerliefste hondje. Het is dan ook logisch dat na een introductie van mijzelf, die overigens iets groter is geworden dan gepland, nu meteen ook de introductie van Cindy volgt.

Cindy is geboren op 22 mei 2007, in Bergeijk. Ze is de dochter van mamma Beauty en pappa Jack. Dit zijn allebei hondjes van mijn beste vriendin Marielle. Cindy is geboren om 8.05 's morgens en woog bij de geboorte 160 gram. ze komt uit een nestje van 2 reutjes en 3 teefjes. Helaas leven beide reutjes en een van de teefjes niet meer, die zijn kort na de geboorte overleden. Het zusje van Cindy dat nog wel leeft heet Treasure, is geboren om 8.25 uur en woog toen 180 gram. Ik leerde Cindy en Treasure kennen toen ze allebei 4,5 weken oud waren. Ik kwam samen met Dagmar en Phil bij Marielle, omdat ik graag een van haar puppies wilde, en ik moest nu gaan kiezen. het was niet zo'n gemakkelijke keuze, want het waren allebei schatjes. Maar uiteindelijk koos ik voor het hondje dat nu Cindy heet, maar het was ook mogelijk geweest dat Treasure cindy had geheten en andersom. Cindy heeft die dag heel veel bij mij op schoot gelegen en ik heb haar mega veel geaaid en geknuffeld.

Hieronder volgen de links van een paar stukjes over Cindy. Zo voorkom ik dat het artikel weer eens heel erg lang wordt. Ik ga in op de dag dat ik Cindy zag voor de inentingen, daarna kom ik aan het weekend dat Marielle Cindy naar me toe kwam brengen. Vervolgens komen de opvoedingsperikelen en speciale momenten aan de orde, dan Cindy het sloophondje en daarna nog een leuk liedje. Maar we beginnen met nog een foto en een maffe audio-opname die ik net nog gemaakt heb. Veel plezier!

Alles over Cindy lees je hier

Mooie foto van Cindy, buiten

Cindy blaft en snuffelt aan microfoon

Dag van de inenting

Voortaan samen

Elkaar leren kennen en opvoeden

Cindy het sloophondje

Hondje mijauw

Klein klein shih tzuh'tje

cindy die de douche uit wil

Kom eens naar mijn hond kijken Uniteddogs.com - honden, puppies, hondjes - hond zijn/ haar home op het web

Index Contact Linklijst Mijn Hyves-pagina Mijn msn space

Met dank aan BlinfoTec's cursus websitebouwen voor visueel gehandicapten.