Welkom op mijn website

Home Site nieuws Monique Alles over Cindy Mijn forums Interessante websites Online spelletjes Foto's van mij en Cindy Downloads

Contact opnemen Bezoek mijn gastenboek Meldt je aan voor mijn nieuws-feed and podcast feed

Ik en mijn hondje 
Cindy

Mijn geschiedenis, hobbies, interesses, bezigheden en links naar voor mij relevante websites vind je allemaal verzameld op deze site!

promotioneel

Hieronder vind je 2 promotionele berichten. Ik wordt niet gesponsord door deze mensen hoor, maar deze organisaties betekenen erg veel in mijn leven, wie weet zouden ze dat ook voor jou kunnen betekenen.

Luister naar powerradio104

Powerradio104 staat onder leiding van the Big Cat uit Marinette, Verenigde Staten, de mysterieuze Crazy Kitty uit..... umm tja.... ook ergens uit de vs, en the Little She wolf uit Sydney (AustraliŽ). Vanuit verschillende landen worden (muziek) shows uitgezonden die je entertainen en/of informeren. Verzoekjes en gezellige chats zijn altijd welkom via onze skype, windows messenger, yahoo messenger en telefonische verzoeklijnen.
Al onze DJ's zijn blind of slechtziend en werken vanuit huis en ieder brengt zijn geheel eigen identiteit mee naar powerradio104.
Op vrijdag morgen is het mijn beurt, Crazy Dutchy en Cindy the Doggy doen dan samen Tulip Garden. Elke week heben we de vaste onderdelen: spotlight hour, relax a minute, en soms eens ons spelletje " The Odd one out".
Bezoek hier de powerradio104 website of Luister hier live met winamp.

Neem ook eens een kijkje bij ons zusterstation, 95themix.

The Accessible Friends Network (TAFN)

TAFN is een organisatie en geregistreerd goed doel uit het Verenigd Koninkrijk voor blinden en slechtzienden. zij opereren via het internet en hun kracht ligt in hun uitstekende, goed toegankelijke en gemakkelijk te gebruiken voice-chatvoorzieningen. als je die eenmaal ervaren hebt, wil je ze niet meer missen.
Lidmaatschap is ontzettend goedkoop en biedt veel voordelen, zoals:
* Zoveel voice chatten als je maar wilt en nieuwe mensen leren kennen.
* Meedoen aan georganiseerde activiteiten, spelletjes, muziek, discussie en educatief.
* alle betalende leden hebben recht op hun eigen tafn mailbox.
* speciale fondsen en nog veel meer.
Bezoek de TAFN website voor meer informatie en om je aan te melden.

Website introductie

Ik vind het erg leuk en gezellig dat je langs komt op mijn website. In dit stukje tekst kun je lezen waarom ik deze website heb gemaakt en wat je hier allemaal kunt doen.

Ik vind het leuk en belangrijk om kennissen, vrienden en alle andere belangstellenden op de hoogte te houden van dingen die belangrijk voor mij zijn. Ook ken ik een heleboel websites die zeker de moeite waard zijn en ken ik mensen die het verdienen om wat extra promotie te krijgen. Het belangrijkste is dus dat het gezellig en informatief en ontspannend tegelijk is.

Leesvoer

Alles over mij en mijn leven, geschiedenis, hobbies en interesses lees je hier en daarnaast vind je hier alle informatie over mijn hondje Cindy, o.a. hoe haar training verliep.

Ook kun je op mijn site vele foto's van Cindy en mij bekijken en kun je luisteren naar geluidsopnames en resultaten van mijn pogingen tot geluidsbewerken.

Kom ook eens langs op Uniteddogs en aai mijn lieve Cindy:

Kom eens naar mijn hond kijken Uniteddogs.com - honden, puppies, hondjes - hond zijn/ haar home op het web

Bronnen van informatie

Kijk eens naar het overzicht van mijn forums of een overzicht van interessante websites en misschien staat er iets bij wat jouw interesse heeft of kom je op nieuwe idee-en. Ook kun je een overzicht vinden van online spelletjes.

Neem contact met me op

Ik heb de mogelijkheden om mij te kunnen bereiken uitgebreid. Voortaan ben ik bereikbaar via skype, via Hyves, via UnitedDogs en via een simpel kort contactformulier.

Ik zou het ook erg leuk vinden als je een berichtje in mijn gloednieuwe gastenboek zou achterlaten.

Blijf op de hoogte

Zoals je ziet is hier veel te vinden, toch is mijn website nog lang niet af. Ik blijf nieuwe dingen toevoegen, zoals nieuwe foto's, nieuwe downloads en eventueel ook nog hele nieuwe onderdelen. Verder zou het kunnen zijn dat ik, om welke reden dan ook, regelmatig kleinigheden zal veranderen, vooral als er bugs in mijn website zouden zitten.

Natuurlijk is het geweldig als je vaak langs komt om op de hoogte te blijven van wat er nieuw is. toch kan ik me ook voorstellen dat je graag automatisch op de hoogte wilt worden gebracht.

Hier kun je lezen hoe je je aan kunt melden voor de rss nieuwsfeed en podcastfeed.

Mocht dit allemaal nog wat te veel zijn, dan kun je mij via het contactformulier laten weten dat je interesse hebt om de nieuwsberichten per email te ontvangen. Je krijgt dan gewoon een email van mij als er site nieuws is.

tot slot

Als laatste zou ik kwijt willen dat alle feedback op mijn site welkom is. Als je iets onplezierigs tegenkomt op mijn website, of als iets gewoon niet werkt zoals het zou moeten, laat het me dan ook weten. Het is geweldig om te horen dat jullie hier plezier aan hebben, dat waardeer ik enorm. Maar er is niets zo nuttig als critische feedback gericht op wat er verbeterd kan worden, want daar kan ik alleen maar van leren.

Bedankt voor het langskomen op mijn website en ik hoop je hier zeker vaker te zien. Veel surfplezier!

Met vriendelijke groet,

Monique (moniqueysworld.nl)

Audio Home

Index Contact Linklijst Mijn Hyves-pagina Mijn msn space

Met dank aan BlinfoTec's cursus websitebouwen voor visueel gehandicapten.