Welkom op mijn website

Home Site nieuws Monique Alles over Cindy Mijn forums Interessante websites Online spelletjes Foto's van mij en Cindy Downloads

Contact opnemen Bezoek mijn gastenboek Meldt je aan voor mijn nieuws-feed and podcast feed

Ik en mijn hondje 
Cindy

Mijn geschiedenis, hobbies, interesses, bezigheden en links naar voor mij relevante websites vind je allemaal verzameld op deze site!

Downloads: inleiding

Om te beginnen heb ik 1 teleurstelling!::: Hier vind je geen popmuziek of copyright materiaal van anderen, tenzij ik echt toestemming heb. Dit is geen mp3 download site of zoiets. Het enige wat je hier zult vinden zijn fragmenten die het resultaat zijn van mijn geluidsbewerkingssessies of andere aanverwante zaken, of dingen die ik zelf heb opgenomen indien nodig met toestemming van betrokkenen.

Heb jij iets gemaakt met geluid of iets dergelijks waarvan jij vind dat het 't waard is om op mijn site beschikbaar te maken voor anderen, neem dan contact met mij op via het inmiddels bekende contactformulier.

Podcast

Vanaf nu kun je met behulp van elke podcatcher de nieuwe toevoegingen aan mijn download sectie automatisch binnen laten komen. Het enige wat je hoeft te doen is mijn podcast feed toe te voegen, en de link hiervan is als volgt: http://www.moniqueysworld.nl/podcast.xml

Op deze manier hoop ik dit onderdeel van de site nog aantrekkelijker voor je te maken.

Beschikbare downloads

Van C1000 naar Albert Heijn ::: Audio-reportage over de opening van de nieuwe Albert Heijn in Vught, waarbij Dagmar, Phil en ik aanwezig waren. Phil en ik hadden de plextalks bij ons en hebben opnames gemaakt van hoe Dave en Sasha ons de nieuwe winkel lieten zien. Deze opnames zijn door mij bewerkt, samengevoegd en tot een verslag omgevormd. de muziek is van Marielle (www.yeapsystar.nl) en heet Happiness. Veel luisterplezier.

klein klein shih tsu tje live.mp3 ::: Klein klein shih-tzutje, op de melodie van klein klein kleutertje, door Alicey, Phil en Monique, artiestnaam De lebberende Shih Tzu's

Playing with Cindy (podcast) ::: Een Engelstalige podcast waarin je mij kunt horen terwijl ik speel met Cindy. Ik vertel er ook iets omheen.

Binnenkort meer......

Index Contact Linklijst Mijn Hyves-pagina Mijn msn space

Met dank aan BlinfoTec's cursus websitebouwen voor visueel gehandicapten.