Welkom op mijn website

Home Site nieuws Monique Alles over Cindy Mijn forums Interessante websites Online spelletjes Foto's van mij en Cindy Downloads

Contact opnemen Bezoek mijn gastenboek Meldt je aan voor mijn nieuws-feed and podcast feed

Ik en mijn hondje Cindy

Mijn geschiedenis, hobbies, interesses, bezigheden en links naar voor mij relevante websites vind je allemaal verzameld op deze site!

Neem contact met me op

Wat heb je aan deze website als je niet met mij in contact zou kunnen komen om me vragen te stellen, feedback te geven en dergelijke??? Inderdaad, een stuk minder.

Ik heb deze pagina vernieuwd, en ik heb manieren toegevoegd om in contact met mij te kunnen komen.

Skype

Als je een gebruiker bent van Skype, dan kun je me vanaf nu skypen. Mocht je vaker via skype contact met me op willen nemen, dan kun je me ook toevoegen aan je skype contactpersonen.

Skype is niet alleen leuk en gezellig, het is ook gratis.

Hyves en Uniteddogs

Via Hyves kun je mijn blog lezen en daarop reageren, vrienden met me worden e.d. Via Uniteddogs kun je vrienden met mij en mijn hondje Cindy worden en zelf een hondenprofiel aanmaken.

Contactformulier Via het onderstaande contactformulier kun je mij een berichtje sturen. Laat je naam en email adres achter, kies een onderwerp en typ je berichtje. Indien nodig zal ik op je bericht reageren, hetzij via prive email of via de site. Natuurlijk reageer ik alleen maar op serieuze berichtjes, spam, beledigingen e.d. worden genegeerd.

Ik heb ook besloten dat geinteresseerden zich kunnen aanmelden om het site nieuws per email te ontvangen. Kies "aanmelden voor site nieuws" als onderwerp als je dit wilt en laat me je email adres weten waarop je het site nieuws wilt ontvangen.

Laat mij een berichtje achter

Velden met een sterretje * zijn verplicht.

Jouw naam: *
Jouw email adres: *
Onderwerp: *
typ hier je berichtje. als je een probleem met de site wilt melden, wees dan zo duidelijk mogelijk over wat het probleem inhoudt, welke foutmeldingen je krijgt e.d.: *
Hier kun je eventueel een mp3 met me delen. geef in onderwerp of bericht aan dat er een mp3 bij zit en waar deze over gaat. Als je dit niet doet, of als je andere bestanden dan mp3's stuurt, verwijder ik deze. Natuurlijk zal ik zelf scannen maar ik verzoek jou ook om erop te letten dat je geen virussen meestuurt.. (maximale grote 5 MB)
Problemen met contactformulier?

Mocht je problemen ondervinden met het contactformulier, klik dan hier.

Tot gauw

15 oktober 2008

Index Gesproken site-beschrijving Contact Linklijst Mijn Hyves-pagina Mijn msn space

Met dank aan BlinfoTec's cursus websitebouwen voor visueel gehandicapten.