Welkom op mijn website

Home Site nieuws Monique Alles over Cindy Mijn forums Interessante websites Online spelletjes Foto's van mij en Cindy Downloads

Contact opnemen Bezoek mijn gastenboek Meldt je aan voor mijn nieuws-feed and podcast feed

Ik en mijn hondje Cindy

Mijn geschiedenis, hobbies, interesses, bezigheden en links naar voor mij relevante websites vind je allemaal verzameld op deze site!

Introductie

Een tijdje geleden heb ik al de podcast feed gemeldt, nu heb ik ook de nieuws-feed. Hieronder kun je lezen welke urls je nodig hebt om je voor de diverse rss-feeds van mijn site aan te melden.

Nieuws feed

Het site nieuws van het Nederlandstalige gedeelte kun je automatisch ontvangen door de volgende link aan je rss-reader toe te voegen:

http://www.moniqueysworld.nl/nieuws-rss.xml

Ook voor het Engelstalige gedeelte van mijn website bestaat een nieuwsfeed, die vind je hier:

http://www.moniqueysworld.nl/news-rss.xml

Mocht je nog geen rss-reader hebben, en is dit je nog wat te ingewikkeld, dan kan ik je het site nieuws ook emailen als je dat wilt. Stuur me dan een berichtje via het contactformulier en laat me weten op welk adres jij het site nieuws wilt ontvangen en of het gaat om het site nieuws voor het Nederlandstalige gedeelte of het Engelstalige gedeelte, of allebei.

Zodra ik dan nieuws heb over mijn website, krijg je hierover een email van mij.

Podcast feed

wil je automatisch op de hoogte worden gebracht als ik nieuwe downloads beschikbaar maak via mijn website? Dan kun je je aanmelden voor de podcast feed. Ik heb maar 1 podcast feed voor mijn gehele website, waar dus zowel Nederlandstalige als Engelstalige downloads in zullen verschijnen.

Heb je hierin interesse, voeg dan de volgende url aan je podcatcher toe:

http://www.moniqueysworld.nl/podcast.xml

Van de downloads stuur ik helaas geen emails. Mocht ik echter veel downloads toegevoegd hebben, dan zal ik dit via het nieuws bekend maken.

16 oktober 2008

Index Contact Linklijst Mijn Hyves-pagina Mijn msn space

Met dank aan BlinfoTec's cursus websitebouwen voor visueel gehandicapten.