Welkom op mijn website

Home Site nieuws Monique Alles over Cindy Mijn forums Interessante websites Online spelletjes Foto's van mij en Cindy Downloads

Contact opnemen Bezoek mijn gastenboek Meldt je aan voor mijn nieuws-feed and podcast feed

Ik en mijn hondje 
Cindy

Mijn geschiedenis, hobbies, interesses, bezigheden en links naar voor mij relevante websites vind je allemaal verzameld op deze site!

Online spelletjes

Inleiding

er zijn natuurlijk allerlei soorten spelletjes te bedenken. Het gaat in deze korte sectie om een paar online games van Redmoon Studio's die gratis te spelen zijn, waarbij je alleen maar je webbrowser, internetverbinding en indien nodig schermuitleessoftware nodig hebt.

Sommige van die spellen zijn zelfs in het Nederlands beschikbaar, andere alleen in het Engels of Duits. tegen een kleine vergoeding (premiumspelers) krijg je wat extra privileges in het spel en is het spel reclamevrij. Maar je hoeft niet te betalen. Gratis is het spel ook goed te spelen, al moet je misschien af en toe door wat meer reclame-onzin heen lezen.

Algemeen gezien speel je in zo'n spel een rol en beleef je een soort van avontuur. Bijvoorbeeld in Monstersgame kun je kiezen of je een vampier wilt zijn of een weerwolf. Je kunt door wapens en uitrusting te kopen van in het spel verdiend nepgeld, om jezelf zo sterker te maken. Op die manier kun je vijanden die je uitdaagt verslaan of kun je beter op tegen aanvallen van vijanden.

Je speelt dus eigenlijk op een website waar je door op links te klikken keuzes maakt, aanvallen uitvoert etc. en je speelt tegen andere deelnemers aan het spel.

Hieronder vind je een lijstje met links naar de diverse spellen. Eerlijkheidshalve zeg ik erbij dat hier mijn bytelinks staan, een soort uitnodiging van mij om aan mijn kant van het spel te komen staan. Dat levert mij natuurlijk punten op...

Ik hoop dat je je met onderstaande spellen kunt vermaken, ik heb er veel plezier mee.

Speloverzicht

Bananaking ::: Wordt een bananenplantagehouder! Probeer zo veel mogelijk bananenvelden te kopen en zo veel mogelijk winst te maken. Natuurlijk wil jij de beste bananenkoning allertijden worden, maar dat gaat niet zo gemakkelijk, want je strijdt tegen een aantal flinke concurenten. Ook heeft het spel de mogelijkheid je aan te sluiten bij een Hacienda, want samen ben je sterker. En wat zou zo'n spel zijn als je je tegenspelers niet kon pesten? Daarom kun je plantages van tegenspelers saboteren in de hoop dat je geld of bananen kunt stelen. Het spel bevat een uitgebreide handleiding voor meer informatie. (Taal: Geen Nederlands, wel Engels).

Monstersgame ::: Sluit je bij mij aan, en wordt een vampier! Strijd samen met mij en andere vampieren tegen de weerwolven. Natuurlijk is er ook onderlinge concurentie want iedereen wil de beste zijn. Door te werken op het kerkhof of door op jacht te gaan kun je geld verdienen. Dit besteed je bijvoorbeeld aan wapens, uitrustingen of training in vaardigheden die je nodig hebt, zodat je sterker wordt en gemakkelijker tegenstanders kunt verslaan. Natuurlijk kun je ook gewoon weerwolf worden. (Taal: Nederlands, ook Engels en meerdere andere talen).

Tech warrior ::: In dit spel wordt je een robot, die een tech (soort ruimteschip) bestuurt. Je hebt het voorzien op je tegenspelers, die je wilt aanvallen. Door te werken kun je geld verdienen, dat je vervolgens kunt besteden aan wapens, schilden, reactoren en andere zaken om jezelf en je tech sterker te maken en meer kans te geven om een gevecht te winnen. Ook kun je jezelf trainen in vaardigheden, dit kost ook geld. Door te strijden tegen, en te winnen van tegenspelers krijg je ervaringspunten en geld. (taal: Nederlands beschikbaar, ook diverse andere talen).

Meer spellen

Dit zijn maar 3 van de spellen, er zijn er meer en via de sites kun je deze ook terug vinden. Al deze spellen kennen goede handleidingen en zijn gemakkelijk te begrijpen en te spelen. Veel speelplezier dus!

Index Contact Linklijst Mijn Hyves-pagina Mijn msn space

Met dank aan BlinfoTec's cursus websitebouwen voor visueel gehandicapten.