Welkom op mijn website

Home Site nieuws Monique Alles over Cindy Mijn forums Interessante websites Online spelletjes Foto's van mij en Cindy Downloads

Contact opnemen Bezoek mijn gastenboek Meldt je aan voor mijn nieuws-feed and podcast feed

Ik en mijn hondje 
Cindy

Mijn geschiedenis, hobbies, interesses, bezigheden en links naar voor mij relevante websites vind je allemaal verzameld op deze site!

Inleiding

Zoals ik eerder op de homepage al schreef, zijn er een aantal forums waar ik lid van ben of die ik zelf beheer, en waarvan ik het interessant vind om die bekendheid te geven bij mijn lezers. Ik heb hieronder dus een overzicht staan, van de forums, met daarbij een hele korte beschrijving en mijn functie in dat forum. Ik zou zeggen, doe er je voordeel mee.

Overzicht

Spiriclub ::: Een groep voor mensen die interesse hebben in het spirituele, op een brede basis. Sommigen zijn lid vanuit hun geloof, andere uit interesse, anderen omdat ze ervaringen hebben en die graag willen delen. Ik heb deze groep in december 2004 opgericht en beheer hem momenteel samen met Ruud.

Worldwidefriends ::: Deze Engelstalige groep heb ik in 2005 samen met mijn vriendin Cathy opgericht, met als doel om mensen over de hele wereld kennis met elkaar te kunnen laten maken, gewoontes, culturen enz uit te wisselen en eigenlijk veel plezier te hebben. Achterliggend doel was om te kijken of ik mijn Nederlandse en Amerikaanse vrienden met elkaar kennis kon laten maken, dat is deels gelukt. De groep was enige tijd zeer actief, maar is stil komen te liggen en ik kan wel wat activering gebruiken.

Kook-manie ::: Deze groep heb ik overgenomen en kun je zien als een keukentafel, waar niet alleen allerlei lekkere recepten en goede kooktips voorbij komen, maar ook veel gezelligheid. Ook kun je elkaar om advies en informatie over koken vragen. Sinds juli 20088 heb ik deze groep uit handen gegeven.

BeeGeemiracleshappen ::: Een Engelstalige groep opgericht als fanclub voor de Bee Gees, maar daarna eigenlijk veranderd in een groep voor de gezelligheid. Via dit forum heb ik Cathy leren kennen en tegenwoordig help ik haar met het beheer. Muziek, foto's, wedstrijden en gezellig kletsen...Het is allemaal mogelijk en de groep is nu wat stil gevallen, dus we hopen hem weer te kunnen reviven.

Moniqueys-chitchatgroup ::: Een klein groepje mensen die gezellig met elkaar kletsen over alles wat toevallig maar aan bod komt. ik heb dit groepje in 2005 zelf opgericht.

Blindforum ::: Dit fforum onder leiding van enkele visueel gehandicapte Nederlanders en Belgen is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over computeren met een visuele beperking. dus niet alleen voor mensen uit de doelgroep, maar ook voor andere belangstellenden. Algemene info en vragen over computeraanpassingen, toegankelijke programma's en websites etc. komen aan bod.

beegeefans-friends ::: Een net door mij opgerichte groep voor fans van de bee Gees, die naast hun gezamenlijke interesse voor de Brothers Gibb ook vriendschap met elkaar willen delen. Deze groep heeft momenteel nog geen leden maar zoekt ze wel. Overigens: dit is een Engelstalige lijst.

Celine_Dion_the_power_of_love ::: Mijn eigen Celine Dion forum, Engelstalig. Ook een van de forums die wel wat opveizeling kan gebruiken.

Backstreet_Boys_Forever_2005 ::: Een engelstalig forum waar ik lid van ben. Enkele jaren geleden was ik al eerder lid, maar ben dat sinds kort opnieuw geworden. Een rustig forum voor Backstreet Boys nieuwsfeiten.

Celine_dion_fans_forever ::: Een engelstalig forum opgericht door derden waar ik sinds 2005 lid van ben, om te praten over alles wat te maken heeft met Celine Dion.

moderators-n-listowners ::: Een engelstalige lijst voor iedereen die een yahoo group modereert of beheert, voor vragen, tips en informatie. Group owners en moderators bespreken hier onderling wat ze zoal aan zaken tegenkomen en helpen elkaar met het vinden van oplossingen.

Shihtzuland ::: Een Engelstalig forum waarin je alles over mijn favoriete hondensoort, de Shih Tzu kunt bespreken. Een week voordat Cindy bij mij kwam wonen, ben ik hier lid van geworden.

Aanvullingen en opmerkingen

Natuurlijk zijn er veel meer forums te vinden. Ik doe alleen maar aan yahoogroups, dus van al het andere daarbuiten kan ik helemaal niks zeggen. Dit is een lijstje van forums waar ik zoal ooit mee te maken heb gehad. Mochten er nou forums zijn die jij de moeite waard zou vinden om hier onder de aandacht te brengen, laat dat dan even weten via het contactformulier. Geef dan de hele url door, anders hebben we er niets aan. Ik zal dan overwegen of ik plaatsing relevant vind. Geef dus ook in het kort aan waarom jij dit forum relevant zou vinden voor deze site. Dankjewel.

Index Contact Linklijst Mijn Hyves-pagina Mijn msn space

Met dank aan BlinfoTec's cursus websitebouwen voor visueel gehandicapten.