Welkom op mijn website

Home Site nieuws Monique Alles over Cindy Mijn forums Interessante websites Online spelletjes Foto's van mij en Cindy Downloads

Contact opnemen Bezoek mijn gastenboek Meldt je aan voor mijn nieuws-feed and podcast feed

Ik en mijn hondje 
Cindy

Mijn geschiedenis, hobbies, interesses, bezigheden en links naar voor mij relevante websites vind je allemaal verzameld op deze site!

Interessante websites

Inleiding

Hieronder zie je een overzicht van websites die ik dusdanig interessant vind, dat ik ze graag bij jullie onder de aandacht wil brengen. Ik probeer sites die verwant zijn aan elkaar bij elkaar te groeperen en steeds te vermelden in welke taal de site is. Ik hoop dat je hier iets nuttigs tussen zult vinden.

Websites in overzicht

Google ::: google ken je wel, dit is de ietwat uitggeklede,versimpelde en misschien meer toegankelijke versie ervan, probeer en vergelijk. Nederlandstalig, overigens.

Alltheweb ::: Een andere zoekmachine, engelstalig maar vindt natuurlijk ook wel Nederlandse sites. Hij werkt naar mijn mening minstens net zo goed als Google.

yeapsystar ::: Een site van een vriendin, Marielle geheten, die als bijnaam Yeapsystar heeft.

Hyves ::: De algemene hyves website.

Uniteddogs ::: Uniteddogs is voor alle hondenliefhebbers. Deze link wijst naar hun Nederlandstalige site.

twitter ::: Een site waar je steeds in 140 karakters een update kunt doen van waar je mee bezig bent, en dus ook updates kunt lezen van mensen die je volgt, vrienden, bedrijven, kranten etc. Ik ben niet helemaal zeker of hij ook in het Nederlands is. Wil je mij daar volgen, zoek dan naar moniquey of ga naar mijn twitterpagina

Yahoogroups ::: De algemene site waar je yahoogroups kunt zoeken en maken, en waar je ook een overzicht van jouw groups kunt vinden als je een Yahoo ID hebt. Deze site is Engelstalig.

Big Hits y100.9 ::: Mijn favoriete Amerikaanse radiostation uit de staat Maine met veel golden oldies. Hier kun je live meeluisteren m.b.v. windows media player.

Radio.tk ::: Een website met een verzameling radiostations die via het internet te beluisteren zijn.

Call Of Light ::: Een goed initiatief, vind ik zelf, want veel mensen kunnen wel even een goed gesprek en een steuntje in de rug gebruiken. De consulenten geven alles wat ze in hun mars hebben om je te helpen middels een goed gesprek en hun paranormale gaven.

Alphamegahosting ::: Dit is mijn hosting bedrijf. Je kunt het wel zo zien dat, dankzij dit bedrijf, mijn site goed draait zonder dat ik me ergens zorgen over hoef te maken (met uitzondering van de invulling dan, want dat moet ik toch echt zelf doen, grinnik....).

Findsounds ::: Een website met allerlei soorten geluidseffecten. Ik heb er al heel wat vandaan gehaald voor mijn vele geluidsbewerkingssessies. Deze site is Engelstalig.

hoerspielbox ::: Een duitstalige website waar ik ook geluiden vandaan heb gehaald voor mijn geluidsbewerkingssessies.

Talking books store ::: Een Engelstalige website waar je tegen betaling (soms ook gratis) engelstalige audioboeken en hoorspelen kunt downloaden.

Audible ::: Ook een site voor Engelstalige boeken en hoorspelen.

Gibb Songs ::: Een website met allerlei soorten weetjes over de muziek van de Bee Gees. Het is geen biografie of zoiets, maar meer een overzicht van welke songs ze wanneer geschreven en/of opgenomen hebben, zowel voor henzelf als voor anderen.

Blind-support ::: Een website voor blinde en slechtziende computergebruikers.

Earth final conflict wikipedia ::: Mijn favoriete naslagwerkje waar ik bijna alles over een van mijn favoriete series heb kunnen vinden.

Atmaine ::: Een site van Steve, goede kennis van mij. Hij geeft computertraining, is gebruiker van een apple mac computer, weet veel over aanpassingen, en doet wekelijks de AT show, ook wel assistive technology show. Ik vind dat hij erg goed werk doet en dus een plaatsje op mijn site verdient. De site, en zijn atshow, zijn allemaal Engelstalig.

Solona ::: Als je blind bent en veel te maken hebt met die Capcha's, van die woorden in afbeeldingen die je moet overtypen, probeer dan Solona, want die helpen. De site is Engelstalig.

Blindcooltech ::: Een site vol met podcasts en andere interessante dingetjes voor blinden en slechtzienden. De site en inhoud is Engelstalig.

The accessible friends network (Tafn) ::: tafn is een Engelse site, die voor blinden en slechtzienden informatie, voice-chat mogelijkheden, online activiteiten, hulp met computerproblemen en nog meer biedt. Lidmaatschap is niet gratis, maar je kunt het wel een maandje gratis proberen. De site is Engelstalig, en ik hang er veel rond omdat het er zo gezellig is.

Vipconduit ::: Een Amerikaanse site voor voice-chat en meer. Ze gebruiken hetzelfde chatprogje als Tafn en het werkt wel ongeveer hetzelfde.

\

for the people, Out of sight, en New Visions Network zijn nog meer van dat soort sites.

Muziek van een vriend

Thomas Ventiquattro II, in het kort tom 24, is een goede amerikaanse vriend van mij. We hebben elkaar via een forum leren kennen in 2005, en sinds dat moment veel mailuitwisselingen gehad. Naast die mailuitwisselingen en af en toe een telefonisch contact, hadden we ook muziekuitwisselingen.

Wij hebben met onze band Phyality toendertijd een demo cd gemaakt en naar hem gestuurd. Hij heeft mij sinds die tijd enkele demo cd's en enkele albums gestuurd. Ik vind het helemaal geweldig. Hieronder kun je de links vinden naar de websites waar zijn albums te koop zijn, en waar je fragmenten van zijn songs kunt beluisteren. Ik ben erg onder de indruk van zijn muziek, ik hoop jij ook!

Twilight blue excursion

Dear Lucy (A Love Song for the Battle of Plattsburgh)

Safe 'n sound in watertown

Horizon eyes

Aanvullingen

Natuurlijk zijn er nog vele aanvullingen denkbaar. Als ik nog iets heb, voeg ik het natuurlijk gaandeweg toe. heb jij zelf nog suggesties? die zijn altijd welkom, dus geef ze door via mijn contactformulier, en ik zal overwegen om ze te plaatsen. Geef wel duidelijk de volledige url (dus http:// ...) en een korte beschrijving van de site. Dankjewel!

Veel plezier met bovenstaande links!

Index Contact Linklijst Mijn Hyves-pagina Mijn msn space

Met dank aan BlinfoTec's cursus websitebouwen voor visueel gehandicapten.