Welkom op mijn website

Home Site nieuws Monique Alles over Cindy Mijn forums Interessante websites Online spelletjes Foto's van mij en Cindy Downloads

Contact opnemen Bezoek mijn gastenboek Meldt je aan voor mijn nieuws-feed and podcast feed

Ik en mijn hondje 
Cindy

Mijn geschiedenis, hobbies, interesses, bezigheden en links naar voor mij relevante websites vind je allemaal verzameld op deze site!

De grote dag

Cindy in haar nieuwe reistasje

Op 13 juli 2007 was voor mij een grote dag. Ik was de hele dag ook al een beetje nerveus en opgewonden, en ook de dagen ervoor voelde ik me echt blij, gezond gespannen en nieuwsgierig, en natuurlijk hoopvol. Ik had eerst met dagmar nog wat boodschappen gedaan en gewoon in huis een en ander geregeld. daarna kwam rond een uur of 4 Marielle, met haar 5 eigen hondjes en met Cindy en Treasure. Ik was erg blij om Cindy weer te zien. Maar de reis was voor de hondjes niet echt prettig geweest en Marielle vertelde ons dat Cindy en Treasure in de bus en trein nogal hadden gepiept.

voeren

Het eerste wat Marielle deed, na de binnenkomst en wat drinken, was het verdelen van het overgebleven puppyvoer over 2 zakken, een voor mij, en een voor het baasje van Treasure. Daarna werden alle hondjes gevoerd. Cindy kreeg natuurlijk haar eigen bakje samen met Treasure, omdat zij niet de gewone brokjes mochten hebben die de andere hondjes kregen. Ook werd er een bak met water neergezet om de enorme dorst van alle hondjes te lessen, want het was die dag heel erg warm. En de pups kregen van Mamma ook nog moedermelk.

Verder stond dit eerste half uur natuurlijk vooral in het teken van verkennen. De hondjes van Marielle die eerder bij Dagmar en Phil in huis waren geweest, kenden alles natuurlijk nog, en waren vooral blij om er weer te zijn, en om ons en mij weer te zien. Voor Jack en voor de pups was het een avontuur!

Winkelen

Daarna namen we een taxi naar de Helftheuvelpassage en de pups mochten natuurlijk mee. De eerste locatie waar wij heen gingen was de dierenwinkel, en dat was dringend nodig. Ik had een bench nodig om Cindy in te kunnen zetten als ik even niet thuis ben of even niet op haar kan letten, of als ze straf heeft. De eerste nachten hebben beauty, Cindy en treasure samen in die bench geslapen. Verder heb ik toen ook een reistasje gekocht voor Cindy, wat je op de foto nog kunt zien. toen zag het er nog mooi en nieuw uit, in tegenstelling tot nu. Cindy heeft er een aardige hobby van gemaakt om het te slopen.

Verder werd er nog hondenchampoo gekocht, een halsbandje en speeltjes. De volgende dag werden er in Vught nog een slaapmandje voor in de Bench en een katrolriem gekocht. die vrijdagavond zijn we ook nog verschillende andere winkels in geweest, heb ik een cd van Mika gekocht en heeft Marielle nog naar spelletjes gezocht. toen we terug waren van het winkelen, zijn we gaan eten bij de snackbar, waar Cindy en Treasure stukjes kip mochten proeven en waar Jack nog de brutaliteit had om zomaar achter de toonbank te rennen....

De eerste nacht

Toen we eenmaal thuis waren van al dat winkelen, hebben Marielle en ik de Bench opgezet en heeft Marielle bij Cindy het halsbandje omgedaan. dat vond Cindy in het begin wel zo vreemd en helemaal niet leuk. Maar het had een voordeel, want ik kon Cindy daarna tenminste onderschijden van Treasure, ze leken zo ontzettend veel op elkaar... Cindy en Treasure hebben daarna samen in de Bench mogen slapen, en Beauty was er ook bij. Die nacht sliepen wij buiten in de tuin, Molly lag zoals gewoonlijk bij mij in bed. Ik heb die nacht niet lekker geslapen. Het kwam waarschijnlijk door de opwinding. Ik heb maar wat muziek geluisterd, Molly geaaid en geknuffeld en zo af en toe ging ik bij de bench kijken. Verder had ik last van hooikoorts en misschien was dat ook een reden waarom ik niet kon slapen.

De volgende morgen na het ontbijt hebben we de boodschappen gedaan en nog wat gewinkeld. Daarna hebben we lekker gekookt, en ook nog veel met de puppies en hondjes gespeeld. Ik heb ook de bench ingericht, daar heb ik ruim de tijd voor genomen, en het resultaat kun je in de foto-sectie bekijken. Die avond heb ik nog met Marielle samen Cindy geleerd om aan de riem te lopen, tenminste dat was haar eerste ervaring met dat fenomeen. Dat vond ze in het begin maar vreemd, ze liep eigenlijk niet mee. Ik moest haar mee trekken om haar in beweging te krijgen, maar uiteindelijk liep ze toch redelijk mee, vooral als ik haar heel lief aanmoedigde dat het goed was om mee te loopen. die nacht vond ik dat Beauty eens niet bij de puppies moest slapen, omdat ik van mening was dat zowel Beauty als puppies langszaamaan moesten leren het zonder elkaar te doen. Dat ging goed, tot halverwege de nacht Beauty ineens naast mijn bed stond, om mij kusjes te geven. Toen ik eenmaal wakker was, rende ze meteen naar binnen, dus ik ging kijken. Ze stond voor de bench met zo'n houding: laat me er eens in?????

De volgende dag was het lekker weer om nog even in de tuin te liggen, maar op een gegeven moment moesten we op. De pups moesten nog in de douche, iets wat ze niet leuk vonden. daarna kwam Huug met Ninka. Ninka zou bij ons blijven omdat Huug naar het ziekenhuis moest, ze is tot november bij ons geweest. 's middags heb ik eerst geholpen bij de voorbereidingen van het avondeten en daarna ben ik met Marielle samen, en met de pups, beauty en Jack naar Den Bosch gegaan, waar het afscheid van treasure kwam. Die leerde haar nieuwe baasje kennen en ging met haar mee. Marielle en ik hebben daarna nog even wat gedronken en zitten uitpuffen omdat het zo heet was. Daarna zijn we terug gegaan en heb ik gekookt. Na het avondeten hebben we met z'n allen Huug naar Den Bosch gebracht, Cindy, Beauty en Jack mochten mee. Daar hebben we op het station nog ijsjes gegeten. Het plan was om nog even de stad in te lopen, maar het was zo heet dat we het niet meer zagen zitten. Toen we thuis kwamen, heb ik een half uur uitgeblust op de grond gelegen in de tuin en met Cindy gespeeld. Ik ben nog even met Marielle naar het park geweest maar ik wou achteraf dat ik het niet meer gedaan had, alles wat ik verkoeld was, was weer opgewarmd. Daarna heb ik nog even achter mijn pc gezeten en gedouched en daarna ben ik gaan slapen, ik was uitgeput!

De maandag was het nog steeds heet. Phil heeft boodschappen gedaan en daarbij Ninka uitgelaten, en we hebben een zeer simpele maaltijd gemaakt die goed bij het weer paste. Daarna was het tijd voor Marielle om weer naar huis te gaan, en het begon gelukkig buiten af te koelen. Maar van naar huis gaan kwam weinig terecht die dag, omdat Molly zoek raakte en ik heb nog een uur helpen zoeken. We hebben haar pas die dinsdag teruggevonden. Marielle is dus nog maar een nacht blijven slapen, maar dit keer niet buiten, omdat het flink was gaan regenen sliepen Marielle en ik beneden en Phil en Dagmar gewoon op hun kamer. De volgende dag had ik mijn kennismakingsgesprek met restart om werk te gaan zoeken en was ik blij dat Marielle er nog even was om op Cindy te passen, die anders veel in de Benge had moeten zitten. Nadat Molly terug was en we nog een maaltijd hadden genoten, is Marielle uiteindelijk die dinsdagavond nog naar huis gegaan, waarmee een definitief einde kwam aan Cindy's moedermelkperiode.

terug naar Cindy (die speelt)

Index Contact Linklijst Mijn Hyves-pagina Mijn msn space

Met dank aan BlinfoTec's cursus websitebouwen voor visueel gehandicapten.