Welkom op mijn website

Home Site nieuws Monique Alles over Cindy Mijn forums Interessante websites Online spelletjes Foto's van mij en Cindy Downloads

Contact opnemen Bezoek mijn gastenboek Meldt je aan voor mijn nieuws-feed and podcast feed

Ik en mijn hondje 
Cindy

Mijn geschiedenis, hobbies, interesses, bezigheden en links naar voor mij relevante websites vind je allemaal verzameld op deze site!

Gegroeid!!!

Bij de dierenarts

De foto hierboven is genomen toen Marielle, Cindy, treasure en ik bij de dierenarts waren. Ik zal proberen zo veel mogelijk foto's onderwerpsgewijs te plaatsen maar dat zal niet altijd lukken.

Op 3 juli 2007, toen Cindy 6,5 weken oud was, zou zij naar de dierenarts gaan, voor de inentingen en voor een onderzoekje. Marielle vroeg aan mij of ik mee wilde, natuurlijk wilde ik dat. Ik ben afgereisd naar Bergeijk in de vroege morgen, want ik moest ook nog op tijd thuis zijn. toen ik uit de bus stapte, kwam Marielle eraan, en ze had iemand bij zich... Cindy,d ie aan het piepen was, net als een gek. Toen had ik eigenlijk al moeten verzinnen hoe gek ze zou worden, maar ja... Ik had haar toch wel willen hebben, dus het maakt niets uit. Ik had me er hooguit beter op voor kunnen bereiden :)

Ik weet eigenlijk niet zeker of Cindy mij nog herkende van 2 weken eerder. Ze was in ieder geval een stukje gegroeid, dat kon ik duidelijk zien. Ze was ook een heel stuk bewegelijker en speelser geworden in die twee weken. De eerste keer dat ik haar gezien heb, was zij het rustigste hondje uit het nest... Maar nu was ze alles behalve rustig. Op mijn schoot liggen wilde ze niet meer zo graag en ik had moeite haar te kalmeren en haar te laten stoppen met piepen en gek doen, maar uiteindelijk lukte het toch wel.

Nadat ik een paar uur bij Marielle thuis was geweest, waarin ik nog wat met de hondjes gespeeld heb en waarin ik ontdekt heb dat Marielle al aardig succes had gehad met Cindy aan haar naam te leren wennen, kwam Willemein, een vriendin van Marielle, die ons met de auto naar de dierenarts bracht. Daar kregen beide puppies een medisch onderzoekje. Cindy was gelukkig gezond, op een paar kleinigheden na. Zo heeft ze een centenbakje, dat kan lelijk zijn maar dat vind ik eigenlijk niet zo heel belangrijk. Verder was ze in goede gezondheid en heeft ze haar inentingen gehad die ze niet echt leuk vond, maar het moet nou eenmaal. Een paar weken later ontdekte ik zelf nog dat ze ook nog een navelbreukje heeft, maar die is gelukkig ook niet ernstig.

nadat we de dierenarts bezocht hadden, had ik jammer genoeg niet veel tijd om nog te blijven hangen, al had ik dat graag wel gedaan, of nog beter: ik had Cindy liever al meegenomen. Maar ze was nog te jong en bovendien ging ik naar mijn ouders, waar toen Ceasar nog was, die dus echt niet met andere honden overweg kon. Ik moest dus nog een weekje geduld hebben.

Terug naar cindy (die speelt)

Index Contact Linklijst Mijn Hyves-pagina Mijn msn space

Met dank aan BlinfoTec's cursus websitebouwen voor visueel gehandicapten.