Welkom op mijn website

Home Site nieuws Monique Alles over Cindy Mijn forums Interessante websites Online spelletjes Foto's van mij en Cindy Downloads

Contact opnemen Bezoek mijn gastenboek Meldt je aan voor mijn nieuws-feed and podcast feed

Ik en mijn hondje 
Cindy

Mijn geschiedenis, hobbies, interesses, bezigheden en links naar voor mij relevante websites vind je allemaal verzameld op deze site!

Phyality

De geschiedenis van Phyality heb ik ooit in het Engels opgeschreven. Ik zal deze tekst ter zijner tijd nog vertalen en een sectie Phyality aan mijn site toevoegen met downloads. Voor dit moment is dat niet zo relevant. Phyality is een band uit Vught, die opgericht is in 1998 door Dagmar, Phil en Jolanda, in eerste instantie onder de naam Coppessnellers. Kort daarop voegde Roy zich bij de groep en de naam werd veranderd in Vughtenaertjes, een soort Vught's gebak. In mei 1999 kwam ik de groep versterken en in juli kwam Joop erbij, in oktober kwam Marielle erbij en gingen Jolanda en Roy weg. Joop verliet de groep in april 2000 en toen kwam Roy terug. tot begin 2003 bestond de groep, die in 2001 tot Phyality werd omgedoopt uit Marielle, roy, Dagmar, Phil en Monique. Na het afscheid van Roy heeft Phyality nog een optreden gegeven op 20 september 2003 en in april 2005 heeft Phyality nog een demo cd opgenomen. Tot zover de facts in het kort, hieronder de Engelstalige geschiedenis en infobrief.

Phyality history

Luister naar Phyality's that's life en lees de songtekst (in het Engels)

terug naar hoofd-artikel

Index Contact Linklijst Mijn Hyves-pagina Mijn msn space

Met dank aan BlinfoTec's cursus websitebouwen voor visueel gehandicapten.