Welkom op mijn website

Home Site nieuws Monique Alles over Cindy Mijn forums Interessante websites Online spelletjes Foto's van mij en Cindy Downloads

Contact opnemen Bezoek mijn gastenboek Meldt je aan voor mijn nieuws-feed and podcast feed

Ik en mijn hondje 
Cindy

Mijn geschiedenis, hobbies, interesses, bezigheden en links naar voor mij relevante websites vind je allemaal verzameld op deze site!

Exercise 1, exercise 2, exercise 1 2 3

Liedje voor Juffrouw Wolters, Engelsdocent Mavo

Het liedje ontstond in december 1989 tijdens een bezoekje van Irmgart en ik bij Loes. We waren dus met z'n drietjes als klasgenoten gezellig bij elkaar, en baalden van al dat huiswerk dat we kregen. Het beste voorbeeld van te veel huiswerk waar we op dat moment op kwamen was wel Engels met al zijn oefeningen en nog meer oefeningen. Het duurde niet lang voordat onderstaande nogal flauwe en harde tekst ontstond...

Songtekst

Exercise 1, exercise 2, exercise 1 2 3. a b c d e f, de juffrouw die heeft lef. Juffrouw Wolters die is gek, en ze heeft een grote bek. Juffrouw Wolters is niet tof want wat geeft ze nou weer op... Exercise 1, exercise 2, exercise 1 2 3. a b c d e f De juffrouw die heeft lef!

dit is eigenlijk de enige tekst die ik nog enigszins weet. Er waren er meer, eentje over Juffrouw Prikken die tenminste nog een logische melodie had, de rest was soms nauwelijks na te zingen. Meneer de Zwart van geschiedenis en frans was ook niet veilig en uiteindelijk kwam er een jaar later nog een lied waarin alle docenten de revu passeerden en 2 onzinverhalen die helemaal nergens op sloegen omdat we maar wat woorden achter elkaar zetten, maar het ging natuurlijk weer over de docenten.

Beluisteren

Terug naar hoofdartikel

Index Contact Linklijst Mijn Hyves-pagina Mijn msn space

Met dank aan BlinfoTec's cursus websitebouwen voor visueel gehandicapten.