Welkom op mijn website

Home Site nieuws Monique Alles over Cindy Mijn forums Interessante websites Online spelletjes Foto's van mij en Cindy Downloads

Contact opnemen Bezoek mijn gastenboek Meldt je aan voor mijn nieuws-feed and podcast feed

Ik en mijn hondje 
Cindy

Mijn geschiedenis, hobbies, interesses, bezigheden en links naar voor mij relevante websites vind je allemaal verzameld op deze site!

Trouwe Ceasar

In 1995 werd Ceasar geboren in Italie, waar wij hem als puppy leerden kennen op de camping waar wij per toeval terecht waren gekomen en vervolgens 2 weken vakantie doorbrachten. het feit dat we dus Ceasar, een hele lieve trouwe herdershond, leerden kennen, was dus toeval??? Dat zou je alleen zeggen en denken als je daadwerkelijk in toeval zou geloven, anders denk je gewoon dat het zo had moeten zijn.

Hij was denk ik een week of 8, of 9, en als ik me goed kan herinneren het enige mannetje uit het nest, en werd door de vrouwtjes gepest en getreitert. hey, als je nou persee moet vinden dat we bij honden over reuen en teven spreken????Mij best. Maar dan maak je het jezelf moeilijker dan nodig... We begrijpen toch wel wat we bedoelen?

Terug naar het verhaal.

Ceasar was een grote, lieve hond, ookal heeft hij mij een keer in mijn hand gebeten. hij had een kussen in de woonkamer waar hij altijd lag, al kroop hij ook graag en gemakkelijk op de bank of in een stoel. auto rijden vond hij helemaal niet leuk, dan begon hij te zingen. Zodra de deurbel ging, begon hij te blaffen en te zingen en het bezoek moest hem aaien en moest onderzocht worden. Ik denk dat je hem wel kan zien als de bewaker van het huis. Hij speelde graag met de kat, alleen speelde de kat minder graag met hem. Dat kan ik me wel een beetje voorstellen, als je bedenkt dat hij nogal wild met de kat kon omgaan en door het huis rende als een bezetene. Verder had hij zichzelf binnen een week geleerd hoe hij de trap op en af moest, en daar kwam ik bij wijze van verrassing op een zekere morgen achter, omdat hij geheel onverwacht ineens naast mijn bed stond. En een paar weken later lag hij gewoon op mijn bed, waar hij maar wilde. Dat laatste heb ik hem natuurlijk af moeten leren, want ik had zelf geen plaats meer over om te slapen. Mijn vader probeerde te doen alsof hij niet om de hond gaf, maar daar keken wij allemaal doorheen. hij hield van het beestje.

Het is voor ons allemaal nog moeilijk te bevatten dat hij er niet meer is. Hij was ruim 12 jaar oud en ookal was zijn leventje misschien niet in alle opzichten perfect, toch had hij een goed leven, met lekker eten en veel aandacht en verwennerij. Op 15 oktober 2007 's middags belde mijn moeder me, terwijl ik bij Dagmar en Phil zat, in Vught, om me te vertellen dat het met Ceasar helemaal niet goed ging. Hij was door zijn achterpoten gegaan en kon nu niet meer lopen. Dat was al een paar dagen zo, maar mijn moeder had gehoopt dat het nog beter zou worden. Intussen was de dierenarts langsgeweest, die een spuitje had gezet, dat heel misschien had kunnen helpen, maar dat bleek niet zo te zijn. Mijn moeder vertelde me, dat ze hem de volgende dag zou laten inslapen als het dan nog niet beter was. Ik ben vervolgens samen met Dagmar en Phil naar roermond gereisd, dat was een spoedplanning, zodat ik nog wat afscheid heb kunnen nemen van Ceasar.

Ceasar was een lief beest, en hij wordt hier heel erg gemist. Hij is overleden op 16 oktober 2007 in het begin van de middag, en hij ligt hier in de tuin begraven. Zo zal hij dus altijd thuis blijven!

Ceasar: rest in peace my friend!

Muziek: Earth final conflict Tune bewerkt. (Deze muziek heb ik wat zachter laten klinken om mensen met screenreaders zowel van muziek als van de site te laten genieten).

Beluisteren

Terug naar hoofdartikel

Index Contact Linklijst Mijn Hyves-pagina Mijn msn space

Met dank aan BlinfoTec's cursus websitebouwen voor visueel gehandicapten.