Welkom op mijn website

Home Site nieuws Monique Alles over Cindy Mijn forums Interessante websites Online spelletjes Foto's van mij en Cindy Downloads

Contact opnemen Bezoek mijn gastenboek Meldt je aan voor mijn nieuws-feed and podcast feed

Ik en mijn hondje Cindy

Mijn geschiedenis, hobbies, interesses, bezigheden en links naar voor mij relevante websites vind je allemaal verzameld op deze site!

Nieuwe links toegevoegd aan "Interessante websites"

Website nieuws, 30 mei 2009, door Monique L.

Hallo allemaal,

Het is al weer een hele tijd geleden, dat ik voor het laatst een update heb uitgevoerd voor mijn website. Ik ben ook met vanalles bezig geweest, waardoor het bijwerken van mijn site een beetje naar de achtergrond is verdwenen. Ik heb vandaag in ieder geval aan een kleine update gewerkt. Ik heb meer updates in gedachten, maar weet nog niet wanneer ik daar aan toe zal komen.

Nieuwe websites toegevoegd

Ik heb eens een pittige blik geworpen op de lijst van interessante websites, en kwam tot de ontdekking dat er toch wel wat belangrijke dingen ontbraken. De Engelse site had al een link naar the assistive technology show uit Maine, de nl site heeft die nu ook. Ook heb ik alle chatsites die ik in de afgelopen maanden heb leren kennen toegevoegd, voor mensen die houden van voice-chatten. Ook vind je nu een link naar Twitter. Ik hoop dat je aan de toevoegingen iets zult hebben.

Ik zal proberen zo snel mogelijk weer wat tijd te vinden om wat updates uit te werken, zodra ik dat gedaan heb, zul je van mij horen.

Groeten van Monique

Index Contact Linklijst Mijn Hyves-pagina Mijn msn space

Met dank aan BlinfoTec's cursus websitebouwen voor visueel gehandicapten.