Welkom op mijn website

Home Site nieuws Monique Alles over Cindy Mijn forums Interessante websites Online spelletjes Foto's van mij en Cindy Downloads

Contact opnemen Bezoek mijn gastenboek Meldt je aan voor mijn nieuws-feed and podcast feed

Ik en mijn hondje Cindy

Mijn geschiedenis, hobbies, interesses, bezigheden en links naar voor mij relevante websites vind je allemaal verzameld op deze site!

Gastenboek en meer....

Categorie: www.moniqueysworld.nl Site Nieuws Nederlandstalige gedeelte

Publicatiedatum: 18 oktober 2008

auteur: Monique Lannott

Welkom, gezellige bezoeker

Hallo,

Deze week hadden wij een bezoek van buitenaardse wezens verwacht. Ik heb die in ieder geval niet gezien. Wel heb ik de vele spontane, enthousiaste, vriendelijke en nuttige reacties van jullie gezien op de lancering van mijn website. Dankjewel voor jullie leerzame en leuke feedback, waar ik zeker veel aan heb. Mijn site is nu pas een week oud, maar ik heb nu al weer een paar updates die jullie wellicht interessant vinden.

Gastenboek

Vanaf nu heeft mijn website ook een eigen gastenboek, waar jij een gezellig berichtje kunt achterlaten. Klik hier als je mijn gastenboek wilt bezoeken.

Rss-feeds

Mijn site beschikt over een aantal rss-feeds en een podcast feed waarvoor je je kunt aanmelden. Ja hoor, de site nieuws feed werkt nu ook al. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden voor de feeds.

contact met mij opnemen

Vanaf nu zijn de mogelijkheden om contact met mij op te nemen wat uitgebreid. Je kunt me nu bereiken via skype, Hyves, Uniteddogs en een simpel contactformulier. Klik hier voor de contactmogelijkheden en laat me weten wat je van mijn site vindt en welke problemen je eventueel tegenkomt.

Nog wat kleinigheden

Verder heb ik mijn Home nog wat opgefrist en staan er nog wat nieuwe downloads en foto's in de planning, dus kom binnenkort nog eens langs.

tot zover dit sitenieuws. Als er meer nieuws is, zal ik dat zo snel mogelijk laten weten. Veel surfplezier toegewenst!

Met vriendelijke groet,

Monique

Terug naar nieuws overzicht

Index Contact Linklijst Mijn Hyves-pagina Mijn msn space

Met dank aan BlinfoTec's cursus websitebouwen voor visueel gehandicapten.