Welkom op mijn website

Home Site nieuws Monique Alles over Cindy Mijn forums Interessante websites Online spelletjes Foto's van mij en Cindy Downloads

Contact opnemen Bezoek mijn gastenboek Meldt je aan voor mijn nieuws-feed and podcast feed

Ik en mijn hondje Cindy

Mijn geschiedenis, hobbies, interesses, bezigheden en links naar voor mij relevante websites vind je allemaal verzameld op deze site!

Eindelijk echt online !!!

Categorie: www.moniqueysworld.nl site nieuws Nederlandstalige gedeelte

Publicatiedatum: 11 oktober 2008 21:08

Auteur: Monique Lannott

Eindelijk echt online

Hallo,

Welkom op mijn website, fijn dat je bent langsgekomen. Dit is mijn eerste officiele Nederlandstalige nieuwsbericht voor mijn website, en vandaag kan mijn website eindelijk de lucht in.

Het leek mij al langere tijd een geweldig idee om een eigen website te maken, al wist ik in het begin nog niet helemaal waar ik die mee zou vullen. In 2006 is het idee al ergens een beetje ontstaan, alleen lukte het me nog niet zo best, snapte ik het allemaal nog niet zo en waren er eigenlijk ook te veel andere dingen die me bezig hielden en waardoor ik de tijd eigenlijk niet kon vinden om eraan te werken. In december vorig jaar echter kreeg ik een inspiratiebui en ben ik begonnen html te leren schrijven en ben ik ook gelijk met het Nederlandstalige gedeelte begonnen. Voor de kerst was ik eigenlijk al heel ver, maar door allerlei zaken die daarna kwamen, heeft het geheel maanden stil gelegen. In juli ben ik begonnen met het Engelstalige gedeelte wat ik vanaf het begin al in de planning had staan, en in die maand is de site eigenlijk ook al de lucht in gegaan. Maar het schrijven van het Engelse gedeelte duurde toch wat langer dan verwacht en ik kwam toch nog wat andere problemen tegen die ik eerst nog op moest lossen. Nu ik dit schrijf, is alles echt bijna klaar, op een paar puntjes op de I misschien na.

enkele opmerkingen over mijn site

Met mijn site probeer ik meer over mezelf en mijn hondje Cindy te vertellen. Tegelijkertijd hoop ik met mijn site informatie te kunnen geven over forums, sites, spelletjes en andere dingen die mijn interesse hebben en/of waarvan ik denk dat jij als lezer er ook nog wat aan zou kunnen hebben. Vooral de rubrieken Forums, Interessante websites en Online spelletjes zijn gericht op dat doel en ik zal ze ook nog verder uitbreiden.

In de rubriek Downloads probeer ik je kennis te laten maken met geluidsopnames en geluidsbewerkingsprojecten waar ik veel plezier aan heb gehad en veel van heb geleerd. Er staan allerlei maffe dingen in. ook kun je je op de podcast-feed abboneren, zie voor meer informatie de al eerder genoemde Downloads afdeling.

Verder wil ik nog even mijn vriendin Marielle van www.yeapsystar.nl bedanken, voor al haar tips en advies. Marielle heeft mijn site even doorgenomen en mij op verschillende foutjes en punten van aandacht gewezen en mij tips gegeven hoe ik een en ander kon oplossen, voorkomen en verbeteren. Ik heb niet alle tips kunnen opvolgen, maar toch hoop ik dat ik deze feedback op een goede manier heb gebruikt en toegepast.

Als jij als lezer nu denkt: ik heb ook nog wel wat tips en advies en zie nog wel wat verbeterpunten? Schroom dan nniet om het me te laten weten, daar hebben we dat Contactformulier immers voor.

tot slot.

tot slot zou ik jou als lezer nog willen bedanken voor het langskomen en het lezen van al deze informatie op mijn site. Ik hoop dat je er iets aan hebt en ook dat je nog eens langs zult komen. Het ligt in mijn bedoeling regelmatig toevoegingen te maken voor de site. Verder is het Engelstalige gedeelte voor jou misschien ook wel de moeite waard, het is geen vertaling en bevat op bepaalde punten juist weer hele andere informatie.

Nogmaals heel erg bedankt en ik wens je een fijne tijd.

Met vriendelijke groet,

Monique

11 oktober 2008

terug naar nieuwsoverzicht

Index Contact Linklijst Mijn Hyves-pagina Mijn msn space

Met dank aan BlinfoTec's cursus websitebouwen voor visueel gehandicapten.